A Lelki Egészség Napok célja, hogy a résztvevők életük valamennyi területén rálépjenek a kiteljesedés és az eredményesség útjára. A rendezvény eltökélt szándéka olyan életminőséget javító és gyakorlati tudás átadása, amely segít mélyebben megérteni különböző viselkedésminták kialakulását és felszabadítani a bennünk rejlő potenciált. Programsorozat célja, hogy a résztvevők elé tárja a lelki egészség és a pszichoszomatikus (lelki eredetű) betegségek legújabb felfedezéseit, neves szakemberek tapasztalatainak és módszereinek bemutatásával.

A 2016. november 9-ei I. Lelki Egészség Napon központi téma az Önelfogadás, ami nem csak a sikeres élethez nélkülözhetetlen, hanem egészségünk megőrzéséhez is. A lelki egészség nem velünk született tehetség eredménye, sem egy életünk során elért fix állapot, hanem folyamatos cselekvés, életforma, melynek jelentős mérföldve, hogy értékeljük és elfogadjuk magunkat. Fontos tudatosítanunk magunkban, hogy nem vagyunk a külső körülmények áldozatai, a fizikai elváltozásaink, betegségeink is a megbomlott belső egyensúlyból fakadhatnak.

2016. novemberében a világhírű kanadai Dr. Gilbert Renaud ellátogat újra Magyarországra.  A képzésein kívül egyedül itt lesz látható és hallható a Recall Healing módszer fejlesztője egy exklúzív ismeretterjesztő előadás keretein belül, ami után lehetősége lesz a vendégeknek beszélgetésre, kérdések feltevésére.  A neves külföldi előadó által betekintést nyerhetünk egy fantasztikus önismereti módszer alapjaiba, amit könnyen beépíthetünk az életünkbe, éltre szóló tudásként. A rendezvényen ismert hazai előadókkal együtt járja körbe az Önelfogadás témakörét.

Az I. Lelki Egészség Nap Programja:

12:00 - 12:45

Helyszíni regisztráció (helyfoglalás érkezési sorrendben)

12:45 - 13:00

Az Uplifting Creative vezetőinek hivatalos megnyitója

13:00 - 14:00

Dr. Almási Kitti előadás - BÁTRAN ÉLNI

14:00 – 15:00

Dr. Buda László előadás

AZ ÖNUTÁLATTÓL AZ ÖNSZERETETIG - AVAGY HOGYAN BÁNJUNK JÓL MAGUNKKAL?

15:00 - 15:30

Frissítő szünet

15:30 - 16:30

Domján András előadás - EGYRE JOBBAN ÖNMAGAMMAL

16:30 - 17:30

Hozleiter Fanny Mosolyka előadás - MAJD HELYETT MOST!

17:30 - 17:55

Frissítő szünet

17:55 - 18:00

A Recall Healing ismeretterjesztő est megnyitója

18:00 - 20:00

Dr. Gilbert Renaud (Kanada) – előadás magyar tolmácsolással

NEVEZD MEG, VÁLLALD FEL, ENGEDD EL!

20:00 - 20:15

Frissítő szünet

20:15 - 21:55

Dr. Gilbert Renaud (Kanada) - exklúziv beszélgetés, kérdezz-felelek a közönséggel

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

További információ: http://upliftingevents.hu/hu/esemenyek/event/8-i-lelki-egeszseg-nap-onelfogadas-mint-a-sikeres-elet-kulcsa 

http://upliftingevents.hu/hu/esemenyek/event/9-dr-gilbert-renaud-kanada-exkluziv-eloadas-es-beszelgetes