A Lelki Egészség Éjszakáján az érdeklődők 5 különböző helyszín programkínálatából válogathatnak. Az előadók között szerepel többek között Prof. Dr. Bagdy Emőke, Tari Annamária, Dr. Szondy Máté. Az előadások mellett olyan módszerekbe is belekóstolhatunk, mint a meseterápia, művészetterápia, autogén tréning, táncterápia, családállítás. Programajánlónk november 5-ére.

A Lelki Egészség Éjszakáját idén először rendezzük meg hagyományteremtő szándékkal.

A zsúfolt, túlterhelt hétköznapok gondjai, a ránk háruló feladatok súlya, testileg és lelkileg is megterhelőek lehetnek számunkra. Hogyan lehetünk hatással lelki egészségünkre? Milyen módszereket érdemes kipróbálni? Milyen lelki egészségünket és önismeretünket fejlesztő módszerek léteznek?

A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

A Lelki Egészség Éjszakája egy kezdet: a kipróbált módszerek mentén, illetve a megismert segítő szakemberekkel hosszú távú folyamat indulhat el, amelynek hatása életünk minden területén érezhető.

worldcloud2

Mire számíthat a látogató?

A Lelki Egészség Éjszakája során izgalmas előadások mellett saját élményű betekintést kaphatunk közel 20 önismereti módszerbe. Kipróbálhatunk módszereket, technikákat, amelyek segítségével új válaszokat sajátíthatunk el a hétköznapi kihívásokra.

5 helyszín – 7 előadás – közel 20 workshop – 1 kerekasztal beszélgetés

IDŐPONT:

2016. november 5. (szombat) 17.00-23.00 óráig

HELYSZÍNEK:

Premier Kultcafé

Művelődési Szint (Müszi)

H13

Adna Cafe

LEA Lelki Egészségvédő Alapítvány Ráday utcai Ambulanciája és Képzési Központja.

A helyszínek egymástól gyalogosan vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhetők.

RÉSZLETES PROGRAM:

http://lelkiegeszsegejszakaja.hu/programok/

JEGYVÁSÁRLÁS:

http://lelkiegeszsegejszakaja.hu/jegyek/