A Lelki Egészség Éjszakája a tavalyi nagy siker után idén is számos programlehetőséggel várja az érdeklődőket. November 11-én 16 és 23 óra között öt különböző helyszínen zajlanak majd párhuzamosan az események. Előadások, workshopok, egyéni foglalkozások és kerekasztal beszélgetések is szerepelnek a kínálatban. Programajánlónk.

A zsúfolt, túlterhelt hétköznapok gondjai, a ránk háruló feladatok súlya, testileg és lelkileg is megterhelőek lehetnek számunkra. Hogyan lehetünk hatással lelki egészségünkre? Milyen módszerek léteznek lelki egészségünk és önismeretünk fejlesztésére? Melyeket érdemes kipróbálnunk? A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. A rendezvény fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

Helyszínek

A rendezvény több, a lelki egészség hagyományos színterétől eltérő belvárosi helyszínen valósul meg:

  • H13, VIII. Horánszky utca 13.
  • DocuArt Mozi, IX. Erkel utca 15.
  • Józsefvárosi Galéria, VIII. József krt. 70.
  • Adna Café, IX. Török Pál utca 6.
  • Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA), IX. Ráday utca 33/b. VI. emelet 1.

Programok

Az este folyamán előadásokon, workshopokon, kerekasztal beszélgetéseken szerezhettek új ismereteket a lélekgyógyászat és egészségmegőrzés területén, vagy éppen elmélyíthetitek már meglévő tudásotokat. A részletes programkínálatot itt találjátok.

November 10-éig lehetőség van a kedvezményes elővételes jegyvásárlásra online. Ezeket a jegyeket a rendezvény napján, a programok helyszínén karszalagra tudjátok beváltani. A programok karszalaggal látogathatók, de befogadóképességük korlátozott. Így érdemes már előzetesen regisztrálni az egyes programokra a rendezvény honlapján.

Tudósításunk a tavalyi rendezvény egyik előadásáról: „Ma mindenki boldog akar lenni” – Tari Annamária az online boldogságparádé és a valóság kapcsolatáról