A Globono és az International Diplomatic Student Association 2017. április 6-án kerekasztal beszélgetést szervez az új generációs munkavállalókról „Merre tovább Y?” címmel. A beszélgetés során a start-up kultúra és a multinacionális vállalatok szemszögéből kerül megvitatásra a millennial generáció munkaerő piaci helyzete és lehetőségei. Programajánlónk április 6-ra.

Friss diplomásként nem tudjuk, merre induljunk tovább? Vagy már az egyetemi padokat koptatva szeretnénk tiszta jövőképpel rendelkezni? Mit adhat egy start up a munkavállalóinak? Miért éri meg multinacionális közegben kamatoztatni tudásunkat? Mire vágyik egy Y generációs munkavállaló? Mit kell figyelembe vennie az idősebb korosztálynak, akik az Y-okkal szeretnének együtt dolgozni? Hogy jelenik meg a társadalmi felelősségvállalás ilyen környezetekben, és miért is fontos ez?

Ezeket a kérdéseket járja körül a „Merre tovább Y?” kerekasztal beszélgetés, ahol mind a start-up, mind a multinacionális közeg képviselői jelen lesznek, hogy együtt gondolkodjanak a fiatal munkaerő helyzetéről.

A kerekasztal vendége lesz Ábrahám Zsolt a CaseSolvers alapítója és igazgatója, aki több mint 3 év vállalati tapasztalat után saját vállalkozásba fogott. A CaseSolvers ma már több országban, számos kontinensen tart esetoldó tréningeket, diákokat készít fel esetoldó versenyekre.

Füredi Júlia a multinacionális vállalatok szemszögét nyújtja a beszélgetés során. Az UniCredit Bank Magyarország HR igazgatója, a bankszakma népszerűségéből adódóan nap mint nap találkozik az Y generációs munkavállalók megváltozott igényeivel.

Bekapcsolódik a beszélgetésbe Kindli Erna is, a Tresorit marketing vezetője, 2016-ban az ‘Év Fiatal Vezetője’ díj nyertese, aki vezetőként megfogalmazta: „Pozitív hatással lenni mások életére, és inspirálni a munkatársakat – ez a vezetői küldetésem.”

A kerekasztal negyedik tagja Magyar Kornélia, a BCG Integrom programjának vezetője lesz. Az Integrom program célja a roma munkaerő integrálása a magyar munkaerőpiacon. Magyar Kornélia a BCG mellett a Magyar Progresszív Intézet vezetője, tökéletes képviselője a multinacionális környezet és a társadalmi felelősségvállalás metszéspontjának.

Időpont: 2017. április 6. 17.00

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, C épület V-VI. előadó (1093 Budapest, Közraktár u. 4.)

További információk: https://www.facebook.com/events/1934682436817918/

Az esemény regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/KIKqaLmaPamQysC32