Készülj fel Pécs, megérkeztünk! A Mindset Pszichológia Szeged és Debrecen után egy újabb vidéki nagyvárost, Pécset is meghódította! A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével minden ember életéhez közelebb hozza az igazi, tudományos pszichológiát. Korábban még csak hittünk benne, most már tudjuk is, hogy lehet valami egyszerre szakmailag megalapozott, mégis izgalmas és könnyen befogadható. Pszicho-Kávéházainkat ezen értékek mentén szervezzük meg hónapról hónapra. Első pécsi rendezvényünket 2017. október 4-én rendezzük meg a pécsi Nappali Bárban.

„Olyan pszichológusokat, professzorokat és tudósokat fogunk elhozni nektek, akik megbízható tudással, értékes gondolatokkal rendelkeznek. Általuk el fogjuk hozni nektek a közérthető és hasznosítható tudást, azaz a valódi tudást” – mondta a Mindset Pszichológia főszerkesztője, mielőtt Mérő László matematikus, pszichológus megtartotta volna előadását az első budapesti Pszicho-Kávéházban. Azóta számos Pszicho-Kávéházat rendeztünk meg, szerte az országban. A rendhagyó rendezvényeinken elhangzott információk, gondolatok tudományosan erős lábakon állnak, mégis közérthetőek és izgalmasak.

Egyedülálló rendezvényünk, a Mindset Pszicho-Kávéház októbertől Pécsett is megnyitja kapuit! A Pszicho-Kávéház egyediségét érdekes előadások, interaktív beszélgetések és igazi kávéházi hangulat jelöli ki. Rendezvényeink egy gondolatébresztő előadással indulnak, melyet – az adott témát még árnyaltabban feldolgozó – kerekasztal-beszélgetés követ. Az előadó személye Pszicho-Kávéházanként változik, de a kerekasztal-beszélgetésben résztvevő szakemberek személye állandó.

A Mindset Pécs lendületes csapatát hét fő alkotja: Bakuretz Bonnie pszichológus, Budai Tímea pszichológus, Kázmér-Mayer Szilvia pszichológus, Major Jutta viselkedéselemző, Matúz András pszichológus, Siegler Anna pszichológus és Szkróbó Tamás viselkedéselemző, coach. Érdeklődési területük rendkívül szerteágazó, kiemelve a legfontosabbakat: klinikai és fejlődés pszichológia, kognitív neuropszichológia, szociál-, és  szervezetpszichológia és sportpszichológia. Sokszínűségüket pozitívumként kezelik. Számos közös projektet terveznek a csapattal, melyhez úgy gondolják, széles spektrumú tudásvágyuk jelenti a pluszt.

A Mindset Pécs állandó kerekasztalának tagjai:

Árkovits Amaryl, pszichiáter

Glózer Rita, média kutató

Sefcsik Tamás, pszichológus

Láng András, szakpszichológus

A Mindset Pécs Pszicho-Kávéháza havi rendszerességgel jelentkezik hétköznapokon, az esti órákban. Októberi, legelső előadónk Dr. Stark András pszichiáter lesz, aki lerántja a leplet arról, mi történik a terápiában, és annak speciális fajtájában, a dinamikus rövidterápiában. Előadásának címe: „Intim vallomások: ha a kanapé beszélni tudna”. A kerekasztal-beszélgetés után a közönség kérdései kerülnek a középpontba.

Október 4. 18 óra, Nappali – Mindset Pécs Pszicho-Kávéház