A magyar rajongok örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában. Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak. Programajánlónk.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, kiváló a szuper hangulat teremtésben,profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája,nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadok egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat. A Posztmodern stílusával,

különleges életérzést és remek hangulat biztosít

azok számára, akik világszerte várjak, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindent kitalál, őaz, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat,koncerteket, videókat.

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a Miley Cyrus által énekelt We Can’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel, továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta, illetve a Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals.

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét.

Időpont: 2018. május 17. este 8 óra

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

További infók: itt.