A kisgyermekünk éppen sír és szeretnénk minél gyorsabban megnyugtatni valahogy. Felvesszük, megöleljük, megpusziljuk, de mindhiába. Aztán eszünkbe jut, hogy amikor a telefonon bekapcsolunk neki egy mesét, az leköti a figyelmét, egyből megnyugszik. De vajon jó ez így? Nem ártok ezzel a gyermekemnek? Kérdőívünk következik.

Ha 3 év alatti kisgyermeket nevelsz, minden bizonnyal megfogalmazódott már benned is ez a kérdés. Jó ez így? És ha leültetem a tv elé? Végül is vannak nagyon kedves mesék, biztosan fejlesztően is hat a gyermekemre. Több cikket olvashattatok már nálunk a témában, amelyet például itt és itt találhattok. Mi most azonban a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Elsőre talán meglepőnek érezheted: „Egy ekkora kisgyermeknek minek a média?". De ha körülnézünk környezetünkben, azt látjuk, a legkisebbek is nagyon ügyesen használják már ezeket az okoseszközöket.

A legkisebbek is nagyon ügyesen használják már a különböző médiaeszközöket.

Habár külföldön már elég nagy szakirodalma van a témának, hazánkban elenyésző mértékben vizsgáljuk, mi is jellemzi a 0-3 éves kisgyermekek médiafogyasztását, ezért is szeretnénk meginvitálni, hogy részese legyél ennek az egyedülálló kutatásnak.

Ha 0-3 éves kisgyermeket nevelsz és téged is érdekel, vajon mi jellemzi a korosztály médiahasználatát, kérjük töltsd ki kérdőívünket. A kitöltés körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az eredmények alapján egy összefoglaló tanulmány megírását tervezzük, amelyet természetesen a Mindset Pszichológia olvasói számára is elérhetővé teszünk.

A TESZTET ITT ÉRHETED EL.

Adataidat bizalmasan kezeljük. Segítségedet hálásan köszönjük!