A Mindset Pszichológia budapesti sikerei után megkezdte vidéki működését is, először Szeged városában. A Mindset Pszichológia Szeged feladatai közé nem csupán az újságírás tartozik, hanem a rendezvényszervezés is. Célkitűzése az akadémiai pszichológia közérthető tolmácsolása minél szélesebb hallgatóságnak. Első rendezvénye január 25-én 18 órától megtekinthető a Campusban!

A Mindset Pszichológia Szeged első projektje egy rendhagyó sorozat, a Mindset PszichoKávéház: egy izgalmas előadás, amit egy interaktív kerekasztal-beszélgetés zár le.

A kávéházi eseményen az előadó egy pszichológus vagy a pszichológia témájában jártas szakember, akinek a személye előadásról előadásra változik. A kerekasztal-beszélgetésen négy szakember vesz részt: Mihalik Árpád szociálpszichológus, Dr. Nagyillés János a klasszika-filológia professzora, Dr. Rafael Beatrix klinikai szakpszichológus és Dr. Szilárdi Réka vallástudós. Állandó kerekasztalunk feladata a témára való reflektálás, megvitatás, előadói kérdésekre válaszolás, saját tapasztalattal való elmélyítés lesz. A beszélgetőpartnerek sokszínűsége még inkább segíteni fogja a nézőt abban, hogy az adott témában formálja saját nézőpontját.

20170106-imgp5746_v2v
A kerekasztalosok balról jobbra: Dr. Szilárdi Réka, Dr. Nagyillés János, Dr. Rafael Beatrix, Mihalik Árpád. A fotót készítette: Modla Márk.

A Mindset PszichoKávéház keretein belül kéthavonta találkozhat a közönség és a szakma, hétköznapokon az esti órákban. Az első előadás témája a szépség és vonzalom, amelyet prof. Bereczkei Tamás, a Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetének vezetője fog bemutatni az evolúciós pszichológia szemszögéből. Az előadásának címe: „Szépség és vonzalom – ahogy még nem hallottál róla”. A professzor kutatási területei között találhatjuk a homogámia, a fizikai vonzerő, az arc szépsége, vagy a párválasztás témáit, ezek természetesen az előadásában is elő fognak kerülni.

JANUÁR 25. 18 ÓRA CAMPUS MINDSET PSZICHOKÁVÉHÁZ BERECZKEI TAMÁSSAL

A Mindset Pszichológia Szeged csapata: Kazinczi Csaba, Pinczés Zsuzsa Fruzsina, Szénási Szilvia, Varga Ramóna, Zerebélyi Rebeka, Modla Márk (fotós) és Tóth Laura (koordinátor).

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1340061722680655/

Támogatónk, a Campus. Facebook oldala: https://www.facebook.com/campusszeged

Bereczkei Tamás weboldala: http://www.bereczkei.hu/