Szeptember 19-én a Feldmár Intézet Tényleg szeretsz? című beszélgetéssorozatának első vendége Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus lesz, akit Vízy András fog kérdezni arról, hogy mit jelent a hűtlenség és a bizalom fogalma a mai párkapcsolatokban.

A hűtlenség a 21. század gyakori párkapcsolati problémája, amit a válások egyik legmeghatározóbb okaként jelölnek meg. Ennek ellenére sokan nem tudják, milyen jelei vannak, miként tehetnének ellene, vagy hogyan dolgozzák fel, ha megtörtént. A téma pedig magában hordozza a bizalom kérdését is, hiszen a rossz tapasztalatok, sőt gyakran már csak a félelmek is a bizalom elvesztéséhez, ez pedig a kapcsolat megrendüléséhez vezethet.

Az est folyamán Dr. Almási Kitti praxisa során szerzett tapasztalatai alapján segít eligazodni a kapcsolatok útvesztőiben, bemutatja a hűtlenség – sokszor ismeretlen – háttereit, és elmondja azt is, miként lehet a fájdalom után talpra állni.

Bizalom, bizalmatlanság, féltékenység, hűtlenség – összefüggő és egymást indukáló fogalmak, amelyekről mind szó esik az Akvárium Klubban szeptember 19-én, 19 órától. Az est második felében a közönségnek is lehetősége lesz feltenni kérdéseiket.

Jegyek itt vásárolhatóak.