Önbizalom, önértékelés fejlesztés csoport

Bizonytalan vagy önmagadban? Minden lépésedet megkérdőjelezed, és a társas kapcsolatok kialakítása is nehézségeket okoz? Folyamatosan ingadozik a magabiztosságod? Önbizalom és önértékelés fejlesztésére indított megoldásfókuszú csoportunk segítségedre lehet!

Hat egymásra épülő alkalmon keresztül dolgozunk együtt kis létszámban, biztonságos környezetben. A csoportot Kovács Kristóf sportpszichológiai szakpszichológus és relaxációs gyakorlatvezető vezeti.

A csoport célja, hogy megtanítsunk olyan kézzel fogható technikákat, amellyel az önbizalom szintjének hullámzása optimális keretek között tartható legyen és ennek ideje minél hosszabb ideig fenntarthatóvá váljon. Az alkalmak végére igyekszünk elérni, hogy az önbizalomhiány helyett a magabiztosság által vezethesd az életed.

Neked szól a tréning, ha:

 • céljaid és álmaid megvalósítását halogatod,
 • szinte szándékosan akadályokat gördítesz magad elé,
 • kérdőjelekkel övezed magad és megkérdőjelezed tetteidet,
 • nehezedre esik másokkal kommunikálni,
 • társaságban vagy a munkahelyen inkább magadban tartod értékes gondolataidat,
 • úgy érzed nem vagy elég jó. (Pedig DE!)

A hat alkalom várható felépítése:

 1. Én és a magabiztosság                                                     
 2. Erősségek és fejlesztendő területek azonosítása              
 3. Önegyüttérzés                                                                  
 4. Légzés, tudatos jelenlét                                                           
 5. Hála                                                                                   
 6. Gyakori gondolatok, hiedelmek felismerése                     

Várható dátumok hamarosan!

Az alkalmak a megjelölt napokon 17:00-20:00 óráig tartanak. 

Árazás:  A csoport óradíja 4000 Ft, egy alkalom teljes díja így 12000 Ft.  

Jelentkezés menete: Jelentkezni a fenti linken megadott időponton keresztül lehet, az első alkalom kifizetésével. A jelentkezést követően munkatársaink a megadott elérhetőségeken felveszik veled az időpontot, és sor kerül egy előzetes egyeztetésre a pszichológussal, vagy kérdőív, vagy egy rövid online beszélgetés formájában. A további alkalmak rögzítésére és az alkalmakon való részvételre biztosítására ezután kerül sor. 

Jelentkezés: IDŐPONTFOGLALÁS

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180