Szexuálpszichológiai tanácsadás

Problémák nehezítik az intim együttléteket? Nem mered megélni a szexualitásodat? Alacsony a szexuális önértékelésed? Szeretnéd fellobbantani a lángot, de nem megy? Bármilyen szexuális jellegű problémáról legyen is szó, szexuálpszichológusunkat nem érheti meglepetés. Fordulj hozzánk bizalommal, és egy biztonságos és elfogadó közegben megoldást kínálunk szexuális jellegű gondjaidra! 

A hálószobai nehézségek nemcsak a szexuális együttléteket tehetik tönkre, de rányomhatják bélyegüket párkapcsolatunkra, hangulatunkra, önértékelésünkre is. A zavarok mögött meghúzódó okok azonban gyakran nem egészségügyi, sokkal inkább lelki eredetűek. Senki sem immunis az ilyen jellegű problémákra, a jó hír azonban az, hogy a jó és kellemes szex tanulható. Legyen szó működési elégtelenségekről, lelki problémákról vagy fantáziadús gondolatokról, szexuálpszichológusunk segít neked abban, hogy merd felvállalni a szexualitásodat és kiegyensúlyozott szexuális életet élj. Neked csak annyit kell tenned, hogy bátran beszélsz a téged érintő kérdésekről! 

A hálószoba falain belüli történéseket sokan még mindig tabuként kezelik, holott ez életünk egyik legtermészetesebb része. Ugyanúgy, ahogy a munka vagy a család területén, a szexuális életünkben is ütközhetünk nehézségekbe, elakadásokba. És ugyan ki ne vágyna jól működő szexuális életre?  

Mivel foglalkozik egy szexuálpszichológus?

Röviden az emberek szexualitásával, vágyaival, félelmeivel, kérdéseivel, szexuális gondolataival. Szakember segítségével fejleszthetjük továbbá saját önismeretünket, párkapcsolati kommunikációnkat vagy szexuális önértékelésünket is – tanuláselméleten alapuló, bizonyítottan hatékony viselkedésterápiás technikák és elemek használatával. A tanácsadás során egy olyan elfogadó és biztonságos közeg alakul ki, ahol tabuk nélkül beszélhetünk szexualitásunkról, az ezzel kapcsolatos problémákról, bizonytalanságokról. Nincs olyan probléma vagy fantázia, amelyről egy szexuálpszichológus ne hallott volna, így félelmek nélkül felvállalhatod gondolataidat, ami után megoldási javaslatok tárházából válogathatsz majd. 

Beszéljünk nyíltan a szexualitásról – de nem csak a felnőttekkel! A mai világban, amikor a veszélyes és megbízhatatlan információk is könnyen hozzáférhetőek már a gyermekek számára is, még fontosabb, hogy hiteles tájékoztatást nyújtsunk a szexualitásról vagy akár a szexuális identitáskeresésről. Nem létezik kínos kérdés! Célunk, hogy eloszlassuk a sokszor téves szexuális mítoszokat, hiedelmeket, és tabuk nélkül nyújtsunk választ fiataloknak és időseknek egyaránt.   

Milyen helyzetekben érdemes szexuálpszichológushoz fordulni? 

 • Nem megfelelő párkapcsolati kommunikáció 
 • Szülés utáni megváltozott intim együttlét 
 • Szexuális identitáskeresés  
 • Merevedési gondok 
 • Lubrikációs problémák 
 • Szexuális vágy és izgalom hiánya 
 • Korai vagy késleltetett ejakuláció 
 • Szexuális együttlét során tapasztalt fájdalom (dyspareunia) 
 • Orgazmus körüli nehézségek 
 • Alacsony szexuális önértékelés 
 • Tudatos jelenlét növelése a szexuális helyzetekben 

Ha maradtak megválaszolatlan kérdéseid, fordulj hozzánk bizalommal! a pedig mélyebben szeretnél elmerülni a szexuálpszichológia világában, akkor böngéssz online tudástárunkban! Ebben a cikkünkben bővebben is olvashatsz arról, hogyan zajlik a szexuálpszichológiai tanácsadás, a pszichoedukáció jelentőségével pedig ebben az írásunkban foglalkozunk részletesebben, de számos egyéb szexuálpszichológiai tartalom is megtalálható szaklapunkban.  

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180