Szorongáskezelés csoport

A mindennapjaidat egy állandó feszültség, rossz érzés járja át, melynek nincs konkrét megmagyarázható oka? Erőteljes szorongást élsz meg a munkáddal összefüggésben? Elalvási, illetve átalvási nehézségeid vannak? A szorongás kezelésére indított megoldásfókuszú csoportunk a segítségedre lehet!

Tizenöt egymásra épülő alkalmon keresztül dolgozunk együtt kis létszámban, biztonságos környezetben. A csoportot Horváth-Váradi Lívia pszichológus vezeti.

A csoport célja elsajátítani az autogén tréninget (AT), ami egy olyan relaxációs módszer, melynek lényege, hogy belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel testi-lelki ellazulást érhetünk el. A szorongás csökkentését oly módon teszi lehetővé az eljárás, hogy a résztvevők rendszeres gyakorlással megtanulják ellazítani az autonóm idegrendszerüket. Ezen módszer elsajátítására invitálunk most téged is!  A tréning folyamán a csoport tagjaival 15 héten keresztül, heti kb 1,5-2 órás időtartamban találkozunk, közösen elsajátítjuk az egyre bővülő és egyben mélyülő relaxációs technikát, valamint átbeszéljük a gyakorlás során szerzett élményeiket, tapasztalataikat.  A csoportos forma előnye, hogy a résztvevők átélhetik a közösség megtartó erejét, hogy nehézségeikkel, problémáikkal nincsenek egyedül.

 Neked szól a csoport, ha:

  • Állandóan feszült vagy
  • Folyamatosan rossz érzések kerítenek a hatalmukba
  • Stresszt élsz meg a munkanapjaidon
  • Alvásproblémáid vannak
  • Szeretnél megtanulni relaxálni
  • Szeretnéd fejleszteni relaxációs képességeidet

Csoport tagjai minden alkalommal egy új részt tanulnak meg az Autogén Tréning relaxációs módszerből.

A 15 alkalom várható felépítése, időpontjai: 

október 6., október 13., október 20., október 27., november 3., november 10., november 17., november 24., december 1., december 8., december 15., december 22., január 5., január 12.

Az alkalmak a megjelölt napokon reggel 8:00-10:00 óráig tartanak. 

Árazás:  A csoport óradíja 2900 Ft, egy alkalom teljes díja így 5800 Ft.  

Jelentkezés menete: Jelentkezni a fenti linken megadott időponton keresztül lehet, az első alkalom kifizetésével. A jelentkezést követően munkatársaink a megadott elérhetőségeken felveszik veled az időpontot, és sor kerül egy előzetes egyeztetésre a pszichológussal, vagy kérdőív, vagy egy rövid online beszélgetés formájában. A további alkalmak rögzítésére és az alkalmakon való részvételre biztosítására ezután kerül sor. 

 

Jelentkezés: IDŐPONTFOGLALÁS

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180