Vadonatúj élményre vágysz? Szeretsz kóstolgatni? Elkezdenéd, vagy újabb szintre emelnéd az önismeretedet? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod: nálunk a helyed, Budapest első gasztropszichológiai témájú önismereti csoportján!

A gasztropszichológia fiatal és modern ága a pszichológiának. Azonban az ételek és maga az evés szerves részét képezik a népi szokásoknak, hagyományoknak. Nem hiába maradtak fenn a mondások is: „A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út” vagy „Evés közben jön meg az étvágy”.

Mi most a saját személyiséged megismerésében segítünk téged. Elhozzuk neked a legújabb kutatási eredményeket, amelyektől biztosan leesik az állad! Szeretnél belekóstolni a pszichológia alapjaiba? Akkor gyere el hozzánk egyedül, pároddal vagy barátaiddal!

A csoportot Kacsur Adrienn pszichológus vezeti, a Mindset Pszichológia Szaklap Kapcsolataink rovatának vezetője, valamint Personal Development Managere. Kutatási és érdeklődési körébe tartozik többek között a neuropszichológia, transzperszonális pszichológia, valamint a művészetpszichológia. Jelenleg egy fővárosi kórház neurológiai osztályán dolgozik pszichológusként.

Az egyalkalmas csoportok következő időpontjai (17:00-20:00):

Március 26. (Kedd)

Április 3. (Szerda)

Részvételi díj: 8500Ft

A részvételi díj tartalmazza az elfogyasztott ételek és italok árát. Ha glutén, laktóz vagy bármilyen más ételallergiád van, azt kérjük, jelezd a jelentkezéskor!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints ide!

Szeretettel várunk!