Havi 200 ezer olvasójával a Mindset Pszichológiai Szaklap az ország legolvasottabb pszichológiai médiuma. Az elmúlt 3 évben 1,8 millió magyar ember olvasott el legalább egy mindset cikket, ami az ország lakosságának közel egyötöde. A pszichológiatudomány hangját képviseljük a társadalomban.

Innovatív, fiatalos szaklapként hétről hétre növeljük olvasótáborunkat. Azon kevesek közé tartozunk, akik a szakmaiságot és a közérthetőséget egyaránt fontosnak tartják. Számunkra ezek az alapelvek jelölik ki azt az arany középutat, amelyeket cikkeink megírásakor szem előtt tartunk. Írásainkkal nap mint nap értéket teremtünk.

Az elmúlt évek során a Mindset az ország legdinamikusabban fejlődő, egyik legmeghatározóbb pszichológiai központjává vált. Terápiás & Tanácsadó Központunkban, Kutatóközpontunkban, Pszicho-Kávéházainkban, szakmai műhelyeinkben, Szaklapunkban és szervezetfejlesztő csapatunkban, a Mindset Diagnostics & Solutionsban a pszichológia számos szeletével foglalkozunk.

Milyen mindsetesnek lenni?

Kitárul a világ. Nincs elérhetetlen ember, nincs megvalósíthatatlan ötlet, nincs megfizethetetlen konferencia. Rendszeresen járunk tudósítani előadásokra, nemzetközi konferenciákra. Ami még fontosabb: saját előadásokat szervezünk a legkülönbözőbb témákban. Interjúkat készítünk a szakma legnagyobbjaival. Azon túl, hogy a nevedet már korán megismerik, a média által bárhová eljuthatsz. A média új kapukat nyit, a média a lehetőségek tárháza.

Mindsetesként nem egy megszilárdult struktúrába érkezel. Szabályainkat együtt alakítjuk, kereteinket közösen formáljuk. Nálunk mindenki véleménye fontos, így te is a saját képedre formálhatod a Mindsetet. Bármilyen ötlettel előállhatsz, a közösség segít megvalósítani azt.

Noha kiterjedt országos hálózattal rendelkezünk, egy baráti társaság vagyunk. Nagy tervekkel, közös célokkal. Segítjük egymást a pszichológusi pályán, és ez 20-30 év múlva is így lesz. Rendszeresen szervezünk közösségi programokat, a Mindset egy életen át tartó közösség.

Mindsetesként aktív kapcsolatban állhatsz a Kutató Központunkkal, valamint a Terápiás & Tanácsadó Központunkkal, amelyek számos karrierlehetőséget tartogatnak számodra. A Mindset egy önképző körként is funkcionál. Háttérbeszélgetéseket, workshopokat szervezünk, amelyekre az ország legjobb pszichológusait, szakembereit el. A szakmai fejlődés garantált.

Ha szeretnéd, hogy cikkeidet hétről hétre több ezren olvassák, jelentkezz! Ha szeretnél egy igazán pezsgő szakmai és baráti társaság tagjává válni, jelentkezz! Ha elhivatott vagy, vannak nagy terveid, és szeretnél egy erős szellemi műhelyhez, a Mindset Pszichológiához tartozni, jelentkezz hozzánk!

A jelentkezés feltételei

  1. Minimum pszichológia BA harmadéves hallgató, pszichológus vagy a pszichológia határterületéről érkező vagy.
  2. Töltsd ki az itt található jelentkezési ívet.
  3. Küldd el önéletrajzodat és egyoldalas motivációs leveledet a mindset@mindsetpszichologia.hu címre.

A beküldött anyagok feldolgozása után sor kerül a szóbeli beszélgetésekre, amelyek időpontjait hamarosan kihirdetjük!

A jelentkezés határideje 2019. március 22.

– A tagság feltételei:

1. havi egy cikk írása bármilyen választott témában

2. aktív részvétel a rendszeres találkozókon, workshopokon, háttérbeszélgetéseken