A Mindset Pszichoterápiás és Tanácsadó Központ kiemelten fontos céljának tartja, hogy segítse a magyarországi pszichológiai kutatások lebonyolítását. Minél többet megtudunk az emberi természetről, annál hatékonyabb segítséget nyújthatunk az embereknek, hogy a lehető legjobban képesek legyenek megőrizni és helyreállítani testi-lelki és szellemi egészségüket. Ezúttal az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai karának felhívását tolmácsoljuk, ahol dr. Jármi Éva vezetésével legújabb kutatásukban a szülői megküzdésmódokat vizsgálják. Szánjunk néhány percet együtt a tudomány fejlődésére! 

Kedves Szülők!

A gyermekek a kiteljesedést és az örömöt jelenthetik szüleik számára. Ezzel egyidejűleg a szülői feladatok kimerültség forrásai is lehetnek, különösen a COVID-19 pandémiás helyzetben. Az ELTE PPK Pszichológiai Intézetének kutatásában 0-18 éves gyermek(ek)et háztartásukban nevelő szülőket kérdezünk arról, hogy vajon mi segít a  gyermeknevelésből fakadó fáradtsággal és stresszel való megküzdésben? Hogyan tudnánk a szülőknek pszichológusként a leginkább segíteni? Milyen készségek birtokában vannak azok, akiknek sikerül megőrizni lelki egyensúlyukat?

Ha Ön rá tud szánni kb. 15 percet az alábbi kérdőív (https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5dw1mgCScOXYvVY) kitöltésére, segít nekünk a leginkább hatékony támogatási formák azonosításában. A vizsgálat során rögzített adatok szigorúan bizalmasak, feldolgozásuk anonim módon (név nélkül) történik.

Kérdés esetén forduljon bizalommal a kutatásvezetőhöz: Dr. Jármi Éva – jarmi.eva@ppk.elte.hu