A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak. A programmal kapcsolatban Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta elmondta: az MCC-Mindset Pszichológia szakirány olyan személyiségformáló értékeket közvetít a hallgatóknak, melyekből szakemberként és magánemberként is rengeteget profitálhatnak. A videóban a szakember kifejti véleményét az egyedülálló képzésről, valamint őszintén beszél szakkollégiumi sajátélményeiről is. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=W7KHUnS9J9g&feature=youtu.be

A felvételi elindult az MCC-Mindset Pszichológia szakirányára. A programról itt írtunk részletesen, a felvételi menetéről pedig itt. Az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai fővédnöke prof. dr. David Venter pszichológus, a Harvard Egyetem állandó vendégoktatója. A professzorról itt írtunk bővebben.

•••

Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, párterapeuta és klinikai szakpszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója. Családokkal és párokkal foglalkozik rendszerszemléletű megközelítéssel.