Érezted már úgy, hogy nem igazán tudod kifejezni önmagad mások előtt? Esetleg azt, hogy képességeidet és a magadban rejlő lehetőségeket nem tudod úgy kibontakoztatni, mint szeretnéd? Amennyiben igennel válaszoltál a kérdésekre, elképzelhető, hogy önbizalommal kapcsolatos problémák szabnak ennek gátat. 

Az önbizalom kérdésköre mindenkit érint. Sokan úgy gondolják, hogy velünk született tulajdonság, pedig ez nem így van. Életünk különböző szakaszaiban szinte mindannyian megtapasztaljuk a hullámzását. Az önbizalmunk függhet attól, hogy épp mely szerepünkben kell megállnunk a helyünket, de akár attól is, hogy milyen napunk van, hiszen magabiztosságunk mértéke huszonnégy órán belül is könnyedén ingadozhat. Mentális jóllétünk szempontjából azonban nagyon nem mindegy, hogyan állunk vele. Ha kevés önbizalmunk van, az számos célunkat akadályozhatja, de ha túl sokkal bírunk, az sem minden esetben előre vivő. Az arany középút elérésében segítségünkre lehet, ha egy, a témával foglalkozó csoporthoz fordulunk.

Hogyan segíthet a csoportos tanácsadás az önbizalom fejlesztésében?

A Mindset Pszichológiánál indított tréningünk során olyan, kézzel fogható technikákat adunk át, amelyekkel

az önbizalom szintjének hullámzása az optimális értékek között tartható és ez az állapot minél tovább fenntartható.

A csoportos formájú közös, belső utazás célja, hogy a végére az önbizalomhiány helyett a magabiztosságra alapozhasd a döntéseidet.

Neked szól ez a tréning, ha…

Céljaid és álmaid megvalósítását halogatod, és úgy érzed, mintha olykor szándékosan akadályokat gördítenél magad elé. Kérdőjelekkel veszed körbe magad és kételkedsz a tetteidben. Úgy érzed, nehezedre esik másokkal kommunikálni, ezért társaságban inkább magadban tartod értékes gondolataidat. Vagy esetleg érzed nem vagy elég jó. (Pedig DE!)

Ha úgy érzed, szívesen fejlesztenéd önbizalmadat vagy jobban megismerkednél értékeiddel, akkor olvasd el szeptemberben induló csoportunk leírását!

Jelentkezz itt!