A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben ismét pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak. A program szakmai fővédnökségét prof. dr. David Venter pszichológus, a belgiumi Vlerick Management School professzora, Nelson Mandela egykori kommunikációs tanácsadója vállalta el. 

Prof. dr. David Venter pszichológus, tárgyalástechnikai szakember, a belgiumi Vlerick Management School oktatója. A professzor 15 évig dolgozott praktizáló pszichológusként, majd az apartheid rendszer felszámolásának éveiben a demokratizálódó Dél-afrikai Köztársaságban kommunikációs főigazgatóként, az ország első demokratikusan megválasztott elnökének,

NELSON MANDELANAK VOLT A KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓJA.

Prof. dr. David Venter állandó vendégelőadója a Harvard Egyetemnek és az MIT-nek. A professzor 2018 szeptemberétől az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai fővédnöke.

Prof. dr. Herman Van den Broeck prof. dr. David Venter társaságában a Mindset és az MCC közös konferenciaestjén.

Venter szerint a Mindset Pszichológia és a Mathias Corvinus Collegium partnersége azért rendkívüli, mert mindkét fél azonos értékek alapján azonos célt követ: olyan érthető és alkalmazható tudást közvetítenek, amely nemcsak az akadémiai közegben képvisel értéket, hanem azon túlmutatóan is hasznos.

„Minden érdeklődő magyar hallgatót bátorítok arra, hogy jelentkezzen az MCC-Mindset Pszichológia szakirányára! Ez egy különleges és előremutató kezdeményezés, a program résztvevői olyan képzésben fognak részesülni, amely az egyetemi tudást hasznosan és kreatívan egészíti ki” – fogalmazott a professzor.

•••

Az MCC-Mindset Pszichológia szakirányról itt olvashattok bővebben, a felvételi részleteiről pedig itt. Jelentkezési határidő: május 5.