Személyi változás történt a Gazdaságpszichológia és a Politikai pszichológia rovataink élén. A Gazdaságpszichológia rovat korábbi vezetőjét Csepely Fanni viselkedéselemző váltja, míg a Mindset Politikai pszichológia rovatának vezetését Demeter András pszichológus veszi át. 

Március 10-től Silye Sándort, a Gazdaságpszichológia rovatunk eddigi vezetőjét Csepely Fanni viselkedéselemző váltja. Csepely Fanni 2016-ban diplomázott az ELTE pszichológia alapképzésén. Fél évig az Universidad de Almería tanulójaként spanyol nyelven pszichológiát hallgatott. Jelenleg az BME Munka- és szervezetpszichológia mesterképzésének hallgatója. 2016 őszétől a Mindset Gazdaságpszichológia rovatának tagja. A Globono Budapest csapatának operatív vezetője. Szakmai érdeklődése a szervezetfejlesztés és a környezetpszichológia irányába mutat.

Március 12-től Balogh Gábortól Demeter András pszichológus veszi át a Mindset Politikai pszichológia rovatának vezetését. Demeter András a pszichológiai alapképzést Debrecenben, a mesterképzést az ELTE Társadalom- és szervezetpszichológia szakán végezte. Jelenleg recruitment területen dolgozik, szabadidejében zenél. A Politikai pszichológia rovatnak 2016 szeptembere óta dolgozik, főbb témái a politikai ideológiák pszichológiai háttere, a társadalmi folyamatok és az összeesküvés-elméletek.

Új rovatvezetőink – a korábbiakhoz hasonlóan – elkötelezettek a tudományosan igényes, közérthető szakújságírás iránt. A cikkek heti rendszerességű publikálását a megszokott színvonalon folytatjuk tovább.