Töltsd ki ingyenes személyiségtesztünket, hogy megtudd, benned milyen erények és erősségek rejlenek! Fejleszthető karaktererősségeinkkel sokszor nem is vagyunk tisztában, holott azok hozzájárulnak boldogságunkhoz. Elvezethetnek bennünket egy teljesebb élethez. A kérdőív kitöltői között két éves bérletet sorsolunk ki az ország több pontján működő Pszicho-Kávéházainkra!

Bölcsesség és tudás, bátorság, szeretet és emberiesség, igazságosság, mértékletesség, spiritualitás és transzcendencia. Habár sokszor nem tudunk róla, a felsorolt karaktererősségek közül egy-egy mindenkiben ott rejlik. Az erősségek hozzájárulnak az egyén boldogságához. Gyakorlásuk emelkedettséget és pozitív élményállapotot eredményez, míg másokat követésre sarkall. Az erősségek olyan pozitív vonások, amelyek bár többé-kevésbé állandóak, nem megváltozhatatlanok, hanem fejleszthetők és formálhatók. Alkalmazásuk tudatosan történik.

Ha megtudjuk, milyen erősségekkel rendelkezünk, akár rögtön neki is állhatunk fejleszteni őket, hiszen általuk egy teljesebb élet felé vehetjük az irányt. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni!

Töltsétek ki ingyenes személyiségtesztünket, mi pedig egy héten belül személyre szabott visszajelzést küldünk nektek a ti erősségeitekről. A kitöltők között két egész éves Pszicho-Kávéház bérletet is kisorsolunk!

A személyiségteszt ezen a linken érhető el.