Michaletzky Luca

sport szakpszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Nincsenek problémák, csak lehetőségek a megoldásra.”

Mi leszel, ha nagy leszel? Körülbelül 14 éves lehettem, amikor a gyermekkori fantáziák után meg tudtam adni az első valódi válaszomat erre a kérdésre. Akkor ismerkedtem meg a pszichológia, a pszichológusi szakma létezésével és rögtön eldöntöttem, hogy ez az az irány,  ami engem érdekel. Az emberi lélek rejtelmei, viselkedésünk, érzelmeink mögött rejlő motivációk, mozgatórugók azok, amiket talán sosem fogunk teljes mértékben megismerni, mégis a lélektan segítségével juthatunk egyre közelebb a megoldásokhoz. Úgy gondolom, objektív valóság nem létezik: mindenki saját valóságát és saját történetét éli. Ez azonban nem elválaszt minket, hanem pont ez a változatosság adja meg világunk színességét, izgalmát. Ha hiszünk a fejlődésben, ha elkötelezzük magunkat a pozitív változások mellett, akkor először csak saját magunkban, majd mikrokörnyezetünkben, végül pedig társadalmi szinten is képesek leszünk változást elérni. Problémák helyett én lehetőségeket látok a megoldásra, amik segítenek folyamatosan mozgásban maradni és megtalálni a fejlődés útját.

A Mindset ügyvezetőigazgató-helyetteseként közvetett módon képviselem a klienseket, célom, hogy olyan munkahelyet teremtsek kollégáinknak, ahova szívesen járnak dolgozni, ahol örömmel végezhetik hivatásukat. Ezáltal tudjuk a hozzánk fordulók számára is biztosítani a kifogástalan szakmai színvonalat, a gondoskodó, meghitt környezetet. Legnagyobb feladatom számomra most mégis az anyaság, aminek során napról napra láthatom, hogyan cseperedik kisfiam és kísérhetem őt is a fejlődés útján– ennél hálásabb feladatot nem tudok elképzelni!

képzései és képesítései

Sport szakpszichológus

Testnevelési Egyetem

2017-2019

A gyakorlatorientált képzésen számos olyan eszközt kaptam a kezembe, ami segít, hogy kihozzuk magunkból a legjobb teljesítményt.

Okleveles pszichológus

Károli Gáspár Református Egyetem

2010-2016

Az egyetemi évek alatt bepillantást nyerhettem a pszichológiába, és abba, mennyi minden van, amit nem tudok az emberi lélekről.

szakmai tapasztalat

Ügyvezetőigazgató-helyettes

Mindset Pszichológia

2018-

Igazgatóhelyettesként célom, hogy megteremtsen a stabil munkahelyi hátteret, ahová örömmel járhatunk be dolgozni.

Szakújságíró

Mindset Pszichológia

2016-2018

A Mindset Sportpszichológia rovatának tagjaként a sport, a teljesítmény és a sportolók emberi oldaláról és problémáiról írtam cikkeket.

Vitorlás edző

Spartacus Vitorlás Egylet

2015-2017

Vitorlás edzőként gyermekeket tanítottam vitorlázni és versenyezni, elsődleges célom mindig az volt, hogy a tanítványaim beleszeressenek ebbe a sportba.

beszélt nyelvek

ENGAngol

ITAOlasz

érdeklődés

vízi sportok

utazás

természet

köszönetnyilvánítás

13

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180