"Az önismeret szükséglet, és cél is" - interjú Rácz-Mészáros Ágnes tanácsadó szakpszichológussal

A Mindset Terápiás & Tanácsadó központ csapata új szakemberrel bővült Rácz-Mészáros Ágnes tanácsadó szakpszichológus, munkavállalási tanácsadó, life coach, általános- és családügyi mediátor személyében. Interjúnkban őt ismerhetitek meg jobban.

Személyiség

Már születésünk története is komoly hatással bír - Interjú Petrusán-Molnár Dalma pszichológussal

Október óta Petrusán-Molnár Dalma tanácsadó szakpszichológushoz is fordulhatnak a klienseink. Szakemberünkkel szakmai tapasztalatairól, szemléletmódjáról, kliensekhez való viszonyáról beszélgettünk.

„A lelki egészségmegőrzésnek ugyanakkora prioritást kellene kapnia, mint a fizikai egészségünknek” - interjú Németh Zsófia pszichológussal

Mindenkinek vannak olyan problémái, amik olykor meghaladják a képességeit, és ez egyáltalán nem szégyellnivaló dolog. Németh Zsófiával beszélgettünk szakmai hitvallásról, lelki egészségről és az írás megtartó erejéről.

Kapcsolataink

A legtöbb beszélgetés kíváncsiságból indul - Interjú Borostyánkői Zsófiával

Borostyánkői Zsófia okleveles pszichológus, művészetterapeuta jelölt szeptembertől fogva Tanácsadó Központunkban várja, hogy elkísérhesse klienseit a fejlődésük vonulatában.

„Legyünk az életünk kíváncsi megfigyelői” – interjú Atanassov Nóra pszichológussal

Szeptembertől a Mindset Tanácsadói Központ munkatársaként köszönthetjük Atanassov Nórát, okleveles pszichológust, jógaoktatót. Interjúnkban Nóra szakmai hátteréről, hitvallásáról és tanácsadói módszereiről kérdeztük.

Hogyan szolgálják személyes fejlődésünket a családi rituálék? - Rádiós interjú

Családi rituáléink, hagyományaink átszövik az életünket, és gazdagítják a közös élményeinket. Mégis milyen haszonnal jár mindez a személyiségfejlődésünkre és az emberi kapcsolatainkra nézve?

Élet & Pszichológia

Fontos, hogy a pszichológia tudománya reflektáljon a világban történő jelenségekre – bemutatkozik új főszerkesztő-helyettesünk

Örömmel jelentjük be, hogy a Mindset Pszichológia Szaklap új munkatárssal bővül, főszerkesztő-helyettesünk ezentúl Németh Zsófia okleveles pszichológus, pedagógiai szakpszichológus jelölt, aki Tanácsadó Központunkban való működését terjeszti ki szeptembertől kezdve.

Sportpszichológia

Nekem a vízilabda... – Interjú Kardos Gergellyel

Hogy milyen kihívásokkal és élményekkel gazdagodik egy élsportoló élete, azt megtudhatjuk jelen interjúnkból.

Élet & Pszichológia

Hogyan küzdjünk meg a koronavírus okozta „mentális szövődményekkel”? – Interjú Dr. Varga Katalinnal

A COVID-19 okozta helyzet olyan pszichésen megterhelő hatásokkal jár, melyek fokozhatják a különböző mentális betegségek kialakulásának kockázatát.