A szegedi központukba érkezőket komfortos környezet várja. A kialakításnál, a szakmai elvárások mellett a pszichológusok és a kliensek kényelmére is figyeltünk. Szegedi szakemberienknél már lehetőség van időpontfoglalásra. Május 19-én pénteken 18:30-tól, a Hungi Vigadóban kerül sor a rendelő hivatalos megnyitó eseményére. Várunk minden érdeklődőt szeretettel. 

Az elmúlt hét évben folyamatosan fejlődött a Mindset Pszichológia, Magyarország vezető és egyben legnagyobb komplex pszichológiai szolgáltatást nyújtó központja, amelyhez több mint száz szakember csatlakozott már. Hitvallásunk szerint fontos, hogy szakemberink minél több személyt kísérjenek el a fejlődés útján, így született meg a szegedi tanácsadó központ ötlete is. 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a budapesti három rendelő mellett májustól Szegeden is segíthetjük a hozzánk fordulókat. Ez hatalmas mérföldkő számunkra, és büszke vagyok rá, hogy megnyitottuk a rendelőt.

Számunkra a minőség elsődleges szempont, ezért a folyamatos bővülésre és fejlődésre törekszünk.”

- mondta el Partos Bence, a Mindset Pszichológia tulajdonos ügyvezetője. Hozzátette: "A Mindset szakmai közössége magas szintű szakértelemmel segíti a klienseket az elakadásaikkal való megküzdésben és az önismeretük fejlesztésében."

Pszicho-kávéházak és kerekasztal beszélgetések formájában évek óta jelen van a Mindset Pszichológia Szegeden. Most elérkezett az ideje, hogy a pszichoedukáción és a szórakoztató ismeretterjesztésen túl is lehetőségeket kínáljunk a szegedieknek. Tanácsadó Központunkban pszichológusaink segítenek az egyéni fejlődésben és elkísérnek az önismeret útján. 

Fontosnak tartjuk, hogy Budapesten túl, egy olyan pezsgő vidéki városban is mint Szeged, elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat. A szegedieknek, csak úgy, mint a budapestieknek, egy

szakmailag ellenőrzött, magas színvonalú pszichológiai szolgáltatással

kívánjuk elősegíteni mentális fejlődésüket és jóllétüket.

Gyorsan és egyszerűen lehet időpontot foglalni telefonon (+36703298180), vagy honlapon keresztül a személyes vagy online egyéni pszichológiai tanácsadásra, csoportfoglalkozásokra és még számos személyiségfejlesztő szolgáltatásra. Szolgáltatásaink többek között olyan élethelyzetekre és nehézségekre is kiterjednek, mint szorongás, munkahelyi nehézségek, párkapcsolati konfliktusok, családi élethelyzetek, pályaválasztás, karriertanácsadás vagy éppen pszichoszomatikus betegségek.

Szegedi rendelőnk vezetője évek óta a Mindset Pszichológia munkatársa és pszichológusa, Erdész Anett, aki többek között amerikai tanulmányai során szerzett tapasztalatokkal és tudással biztosítja a szegedi rendelő magas színvonalú működését. A szegedi kollégákkal együtt azon dolgoznak, hogy minél több embert kísérjenek el a fejlődés útján.