Kedves Olvasóink!

Ahogy már tőlünk megszokhattátok, minél többféle platformon próbálunk titeket elérni és megszólítani olyan tartalmakkal, amelyek sokatok számára hasznosak és érdekesek lehetnek. A Mindset közössége a kezdetektől fogva a pszichológiai témákkal kapcsolatban tudományos nézetet képvisel. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük ezt a szemléletmódot, és rávilágítsunk olyan összefüggésekre, tényekre, amelyek ledönthetik tévhiteinket, szélesítik látókörünket és segítenek abban, hogy mindennapjainkban jobban megértsük magunkat, és mindaz, ami velünk történik.

Ugyanilyen céllal indítjuk most útjára podcast sorozatunkat, amelynek első témája a változások, krízisek kezelése. Mit tegyünk, ha úgy érezzük, kontrollálhatatlan, ami velünk történik? Mire van szükségünk ahhoz, hogy a bizonytalanságot lehetőségként tudjuk értelmezni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkoztunk a koronavírus-járvány apropóján.  

Podcastünket meghallgathatod a Spotifyon és a Soundcloudon, MindCast csatornánk bekövetésével pedig nem maradsz le az új tartalmainkról sem! Tartsatok velünk!