Egyéni pszichológiai tanácsadással, pár- és családterápiával, különleges csoportokkal, exkluzív tréningekkel és számos személyiségfejlesztő szolgáltatással várunk téged október 8-tól Budán, az impozáns Neuschloss Palotában. Cikkünkben bemutatjuk induló szolgáltatásainkat és tanácsadó pszichológusainkat. 

A Mindset Pszichológia megújult, friss arculatba öltözött, új honlapot kapott és a történelmi Neuschloss Palotába költözött. Ott várunk téged különböző személyiségfejlesztő szolgáltatások egész tárházával. Magasan képzett pszichológusaink otthonos környezetben, csodálatos dunai panoráma mellett várnak téged a Szilágyi Dezső téren található központunkban, hogy elkísérhessenek a fejlődés útján.

Az alábbiakban bemutatjuk Terápiás & Tanácsadó Központunkban induló szolgáltatásainkat, valamint tanácsadó pszichológusainkat.

Terápiás & Tanácsadó Központunk az impozáns Neuschloss Palotában működik.

Egyéni pszichológiai tanácsadás

Bizonytalanságok, elakadások, önismereti és párkapcsolati kérdések – nehézségeiddel és céljaiddal fordulj hozzánk bizalommal! Egyéni konzultációink során te vagy a középpontban, segítünk fejlődni vagy kilábalni a nehéz élethelyzetekből. Az általunk nyújtott egyéni pszichológiai tanácsadásról, annak minden részletéről itt olvashatsz bővebben.

Párterápia

Hatékonyan tárjuk fel a párkapcsolati konfliktusok mozgatórugóit. A terápiás folyamat során a pár tagjai megtanulják magukban azonosítani rejtett vágyaikat, valamint belső feszültségeik forrását. A párterápia során eltávolodunk a romboló kapcsolati mintázatoktól. Mikor érdemes párterápiára menni? Hogyan zajlik egy ülés? Minderről bővebben itt olvashatsz.

Csoportfoglalkozások

Pszicho-élményfestés, önismereti utazás a kis herceg vezetésével, pszichológiai társasjáték estek, barangolás a párkapcsolatok labirintusában és érzékszerveink birodalmában. Pszichológusaink különleges csoportok egész tárházával várnak téged. Az egyes szolgáltatásokról és azok részletes leírásáról itt olvashatsz bővebben.

A Szilágyi Dezső téren található Neuschloss Palota könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.

Családterápia 

Feltárjuk a családi folyamatok hátterében meghúzódó mozgatórugókat. A családi működés megértésének céljából a terápiás beszélgetéseken túl olyan hatékony technikákat is alkalmazunk, mint a családszobor és a genogram. A családterápiáról bővebben itt olvashatsz.

Coaching 

Klienseinknek olyan védett közeget kínálunk, amelyben minősítés, megbélyegzés és tabuk nélkül beszélhetnek céljaikról, életviteli, családi és munkahelyi problémáikról. Segítünk végighaladni a saját magatok által feltárt és kiválasztott úton. Life és business coachinggal is foglalkozunk, ezekről bővebben itt olvashatsz.

Tréningek 

Önismereti, párkapcsolati és különböző személyiségfejlesztő tréningek széles választékával várunk téged. Forradalmi csapatépítő tréningeink segítségével bármely közösséget elkísérünk a fejlődés útján. Tréningeinkről bővebben itt olvashatsz.

Exkluzív Pszicho-Kávéházak

Budapesten hétről hétre szervezünk formabontó előadásokat, amelyre alkalmanként csak harminc jegyet értékesítünk, így a közönséggel való közvetlen interaktivitás garantált.

Elhozzuk nektek az ország legjobb szakembereit és a pszichológia legérdekesebb témáit. Kávéházi hangulatban és barátságos légkörben közvetítünk alkalmazható pszichológiai tudást. Várunk a budai Neuschloss Palotában! Közelgő eseményeink listája itt található.

Nálunk otthonos környezet és lehengerlő dunai panoráma vár.

Pszichológusaink

Terápiás & Tanácsadó Központunk szakmai vezetői és szupervizorai Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta és Szabó Gabriella pszichoterapeuta. Rajtuk kívül a Neuschloss Palotában tevékenykednek Román Boglárka és Illés Eszter szexuál-szakpszichológusok, valamint Mogyorósi Rebeka, Zsidi Zsófia, Hátszegi Eszter és Szabó Jennifer pszichológusok. Szakembereink magasan képzettek és sokoldalúak. Szeriné dr. Ormándi Erzsébet pszichológus és jogász egyéni pszichológiai tanácsadással, Károly Fruzsina pszichológus és gyógypedagógus különböző gyermekpszichológiai csoportokkal, míg Poós-Nagy Fruzsina life és business coach, közgazdász változatos coaching szolgáltatásokkal várja a fejlődni vágyókat. Csapatunk tagja továbbá Farkas Vera life és business coach, valamint Varga Zoltán pszichológus.

Segíthetünk? – Kapcsolat

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és segítségre van szükséged, esetleg csak érdeklődnél, írj nekünk őszintén és mi 24 órán belül válaszolunk. Segítünk kiválasztani a neked legmegfelelőbb szolgáltatásunkat. Bátran keress minket telefonon is!

Amennyiben már tudod, mire van szükséged, válassz a szolgáltatásaink széles repertoárjából!

Elérhetőségeink

Telefon: +36 70 705 1943; +36 70 905 3467

E-mail: segitunk@mindsetpszichologia.hu