Csoportunkban önmagunk mélyebb megismerése által új perspektívát kínálunk az intim helyzetek oldottabb, fókuszáltabb megélésére.

Érdekel a szexuálpszichológia? Szeretnéd jobban megismerni önmagadat és megérteni az intim helyzetekben való működésedet? Nyitott vagy megismerni mások tapasztalatait? Szeretnél kikapcsolódni és lazítani a hétköznapok sűrűjében? Akkor ez a csoport neked szól!

Talán nem is sejtjük, de a szexualitásunkhoz való viszonyunk életünk minden egyes területére hatással van. Tapasztalatainkból kifolyólag a fogalomhoz olykor kínos, bizonytalan élményeket társítunk, szerencsére azonban – ahogyan azt a szexuálpszichológia időről időre bebizonyítja –, önismeretünket, önbizalmunkat ezen a területen is fejleszthetjük.

Hogyan zajlik egy szexuálpszichológiai önismereti csoport?

Öt egymásra épülő alkalmon keresztül dolgozunk együtt kis létszámban, biztonságos környezetben. A csoportot Kacsur Adrienn szexuálpszichológiai szakpszcihológus és relaxációs gyakorlatvezető irányítja. Önismereti csoportunk célja, hogy a résztvevők új perspektívákból tekinthessenek saját magukra, ezen belül a szexuálitásukra.

A kielégítő szexuális élethez ugyanis elengedhetetlen, hogy képesek legyünk önazonosan jelen lenni a pillanatban és figyeljünk a másik személyre.

A relaxációs technikák elsajátítása pedig nemcsak a hétköznapi stressz-szintet hivatott csökkenteni, de segítségünkre lehet egyaránt oldottabbá és fókuszáltabbá válni az intim helyzetekben is.

Kinek ajánljuk?

Ha érdekel a szexuálpszichológia, szeretnéd jobban megismerni önmagadat, elsajátítani, vagy épp fejleszteni a relaxációs képességeidet és nyitott vagy mások tapasztalataira, akkor az októberben induló csoportunk neked szól!

Jelentkezz itt! 

További információkért olvasd el a csoport leírását és a csoportfolyamat részleteit.