Czókolyová Tünde

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Az emberek olyan csodálatosak, mint a naplemente, ha hagyod őket. Amikor megnézem a napsugárzást, nem próbálom irányítani. Meglepetéssel megfigyelem, hogyan fejlődik.”

Czókolyová Tünde vagyok, pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt. Azt gondolom, hogy a nehézségeink vagy egyéni kríziseink egyben hatalmas potenciált hordozhatnak a változásra, poszttraumás növekedésre, amihez szükség esetén egy megfelelően támogató, tartalmazó jelenlét és a biztonságos légkör segítséget nyújthat. Ezek mentén kínálom a kapcsolat és a jelenlét által szakmai segítségem a hozzám fordulóknak.

Dinamikus szemléletben gondolkodom, azonban nehézségtől, problémától függően a munkám során szívesen használok kognitív terápiás gyakorlatokat, relaxációt (autogén tréning, imagináció), művészetterápiás elemeket. 

Hiszek abban, hogy az ember változásra és fejlődésre képes, aki a kreativitás, a benne rejlő belső erő és optimizmus képességeit szem előtt tartva képessé válhat az általa elképzelt „legjobb” önmaga kiteljesítésére. Szakmai jelenlétemmel klienseimben a változás elősegítésére törekszem. Lényegesnek tartom a nehézségek okának és megértésének közös körbejárását és gyökereinek felfedezését.

Az egészségügyben szerzett tapasztalataimból kiemelném Parádfürdőt, ahol a rehabilitáció területén különböző szomatikus osztályon volt lehetőségem pszichológusként dolgozni (mozgásszervi, krónikus bel- és nőgyógyászat, rehabilitációs medicina). A várandósság, a meddőség és a perinatális veszteség témájával is megismerkedhettem, amit azóta is közel érzek magamhoz. Határhelyzetekkel és gyászfeldolgozással foglalkozva közelebb tudtam kerülni a krízisállapotokkal való munkához, amiért szakmailag és emberileg is hálás vagyok.  

Pszichológusként fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, szakmai ismereteim és eszköztáram bővítését. 

 

képzései és képesítései

Gyászfeldolgozás, gyászcsoport-vezetés

Napfogyatkozás Egyesület

2017

Dr. Pilling János elméleti előadásán és Singer Magdolna gyakorlati képzésén betekintést nyertem a gyász lélektanába, gyászfeldolgozás segítésébe, illetve a gyászcsoportok vezetésébe gyakorlatokkal felépített tematika mentén

2 Gyászfeldolgozás, gyászcsoport-vezetés

szakmai tapasztalat

beszélt nyelvek

magyar

szlovák

érdeklődés

köszönetnyilvánítás

87

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180