Liebl Viktória

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Nem tudod megváltoztatni, ami történt, amit tettél vagy amit veled tettek. De dönthetsz, hogy most hogyan élsz.”

Liebl Viktória vagyok, pszichológus. Először biológus, majd közgazdász diplomát szereztem, ezt követően pedig közép- és felsővezetőként dolgoztam multinacionális cégeknél. Sokrétű munkatapasztalatom azonban számos esetben segít a hivatásom gyakorlásában, a szempontváltásban, a legmegfelelőbb egyedi megközelítés megtalálásában. Saját tapasztalatból is tudom, hogy életünk során gyakran találjuk magunkat szemben nagy döntést és jelentős változtatást igénylő helyzetekkel. Ilyenkor szükség lehet a kísérő segítségre. Nem a pszichológus oldja meg ugyanis a hozzáfordulók problémáját, ő csak kíséri kliensét a probléma megoldásához vezető úton. A hozzám fordulók problémáit sem én oldom meg, hanem kisérem a klienseimet a probléma megoldásához vezető úton, így segítve őket a bennük lévő képességek, erők, vágyak, célok felismerésében, a megfelelő önismeret megszerzésében. Így képesek lesznek bízni önmagukban és olyan belső erőforrásokat mozgósítani, amelyek hozzájárulnak problémájuk hatékony megoldásához, és amelyek létezéséről esetleg korábban nem is tudtak. 

2015-ben végeztem pszichológusként a Szegedi Tudományegyetemen még ebben az évben lehetőségem nyílt a SOTE Belgyógyászati Klinikája Onkohematatológiai Osztályán gyakorlatot szerezni a betegek segítő kísérésében, majd a János Kórház Pszichiátriai Osztályán mélyítettem szakmai tapasztalatom pszichológusként, ahol asszertív kommunikációs tréningeket is tartottam. Megalapítottam a Mental Balance Pszichológiai Tanácsadó Kft-ét melynek keretei közt önismeret, önértékelési problémák, életvezetési problémák, párkapcsolati konfliktusok, egzisztenciális szorongás, stresszkezelés, leválási nehézségek, kiégés témában fordulnak hozzám a kliensek. 

Rendszerszemléletű és megoldás fókuszú segítő tevékenységben hiszek, melyben a mindfulness eszközei is segítségemre vannak. 

képzései és képesítései

Biológus

Pécsi Tudományegyetem, Pécs

2001

Egyetemi tanulmányaim során érdeklődésem neurobiológiai tudományos témák felé irányult.

Master of Economy

Nyugat-Magyarországi Egyetem, Budapest

2005

Okleveles pszichológus

Szegedi TudományEgyetem, Szeged

2015

Klinikai és egészségpszichológiai szakirányon lehetőségem nyílt megismerkedni viselkedéses és mentális zavarok vizsgálatának módszereivel és gyakorolni azokat az alapkézségeket melyekkel a szupportív kísérés, az egészséges erőforrások mobilizálása, a megküzdést segítő intervenciók alkalmazhatók.

Mindfulnes (MBSR, MBCT) tanfolyam

2017

Az integratív pszichoterápia olyan pszichoterápiás módszer, amely a terápiás kommunikációt a módosult tudatállapot hasznosításával egy adott terápiás feladatra alkalmazható számos pszichoterápiás módszer (KIP, NLP,Ego-state) felhasználásával valósítja meg.

Pszichotraumák gyermekkorban Workshop

Mogyorósy-Révész Zsuzsanna

2022

A workshop a traumák biológiai és pszichológiai alapjain keresztül a gyermekkori traumatizáció fejlődést befolyásoló tényezőit, és a traumatizáció rövid és hosszútávú hatásait mutatta be.

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mental Balance Pszichológiai Kft., Budapest

2015-

Pszichológus

SOTE I.Belgyógyászati Klinika, Budapest

2015

Onkolhematólógiai Osztályon gyakorlat

Pszichológus

Szent János Kórház, Budapest

2016

Szakmai gyakorlat

Key Account Manager

Diagon Kft., Budapest

2001 - 2006

Business Unit Manager

Abbott Laboraties Hungary, Budapest

2006 szept - 2015 júl

beszélt nyelvek

ENAngol

DENémet

érdeklődés

Film

Színház

Sport

Utazás

köszönetnyilvánítás

52

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180