Farkas Vera vagyok, life és business coach, karrier és életvezetési tanácsadással foglalkozom a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központban. Fejlesztő munkám során elsődleges szempontként tartom számon, hogy az önismeret és a fejlődés alapját a nyitottság, az élethosszig tartó tanulás, és a tapasztalatok komplex és koherens beépítése adja.

Szakmai pályafutásom első öt évében versenyszférában működő kis- és középvállalatoknál a belső és külső kommunikációért voltam felelős. Már a kezdetekkor lényeges volt számomra, hogy a munkám során támogassam a munkatársaim elégedettségét, ezáltal elősegítve az egész szervezet sikeres működését. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék az egyénben rejlő lehetőségek megtalálásában és kibontakoztatásában segítséget nyújtani. Pszichológia alapdiplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg. Jelenleg ugyanitt végzem a klinikai és egészségpszichológia specializációt, emellett pedig a Magyar Családterápiás Egyesületnél a család- és párterápia módszerspecifikus képzésben veszek részt.

Körülbelül négy éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, mint tréner és business coach. Készségeimet az utóbbi két évben Scrum Masterként hasznosítottam és fejlesztettem tovább: a csapatok moderátoraként az együttműködést, kommunikációt, továbbá a csapattagok tanulási és fejlődési folyamatait segítettem elő.

2019-ben saját marketing ügynökséget alapítottam, melynek köszönhetően már kicsit más minőségben, még otthonosabban mozgok az üzleti szférában.

Tudás, cél, erő

Farkas Vera life és business coach

Mindeközben megtanultam a rendszerszemléletű coaching fontosságát, melynek alapja, hogy a legkisebb rész is önmagában egy egész rendszer. A rendszernek tudása, célja és ereje van. Elengedhetetlennek tartom, hogy a különféle céljaink tisztázásához, a felelősségtudatunk kialakításához, és a saját életünk feletti kontroll kézben tartásához felfedezzük és mozgósítsuk ezeket az összetevőket.

Ez önmagában is egy hatalmas kihívás és természetesen előfordul, hogy olyan időszak áll előttünk, amikor életvezetési nehézségeink miatt nem tudunk előre gondolkodni és megtervezni a jövőbeli terveinket. Megfelelő támogatás mellett könnyebb ezekkel a helyzetekkel szembenézni.

Mint life coach, nem csak önismereti fejlesztéssel, hanem családi és párkapcsolati konfliktusok kezelésével is foglalkozom. Ha felismerjük azokat az újra és újra ismétlődő helyzeteket, melyek fenntartják a problémákat, és motiváltak vagyunk a változtatásra, akkor nem csak a konfliktusok elmélyülése kerülhető el, de az új problémák megjelenése is.

A nehézségek legyőzésével megnyílik az út előttünk a kapcsolataink jobbá tételéhez, melyek erősebbé és stabilabbá tesznek minket.

A coaching során nem konkrét tanácsokkal és kész megoldásokkal várlak téged, hanem a válaszok megtalálásában szeretnék támaszt nyújtani.

A közös munka közben a fókusz középpontjában mindig te leszel.

Szolgáltatásaim