Molnár Szabina

Pszichológus ⋅ Szeged

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Az első lépés soha nem visz el a célig. De mindig kimozdít abból a helyzetből, ahol eddig voltál. Náray Tamás”

Molnár Szabina vagyok, okleveles pszichológus. Az alapszakot és a mesterszakot is a Szegedi Tudományegyetemen végeztem el. A mesterképzésem során a Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányt választottam. A szociálpszichológia mindig is közel állt hozzám, így az egyetem éveim alatt, a kutatásaim során kiemelten foglalkoztam az egyén és a társas környezet kölcsönhatásaival. Tanulmányaim elvégzését követően iskolapszichológusként helyezkedtem el, ahol diákoknak, tanároknak és családoknak nyújtok segítséget. A munkám nagyon sok rétű, többek között foglalkozom stressz és indulatkezeléssel, szorongásoldással, krízistanácsadással, kapcsolati problémákkal, valamint nevelést érintő kérdésekkel is.

A mindennapi életben számos kihívással kell szembe néznünk, legyenek azok családi konfliktusok, párkapcsolati gondok vagy akár munkahelyi problémák. Az emberek gyakran úgy érzik, a saját gondjaikat egyedül kell megoldaniuk, hiszen ők irányítják az életüket. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor úgy érezhetjük, hogy kicsúszik a kezünkből az irányítás és segítségre van szükségünk. Az első lépést megtenni mindig a legnehezebb. Szembenézni önmagunkkal és a hibáinkkal, megkérdőjelezni olyan dolgokat, amelyekben mindig is hittünk és feltenni azokat a kérdéseket, amelyeket sosem mertük.

Pszichológusként a munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy egy olyan bizalmas és oldott légkört teremtsek, amelyben bátran fel lehet vállalni az érzéseket és a gondolatokat. A feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a figyelem kiemelten fontos számomra. Hiszem, hogy mindenkinek más fejlődési útja van, ezért egyedi megoldásokra van szükség. A tanácsadás során a személyes élettörténet feltárása segít abban, hogy az elakadást jelentő problémát jobban megértsük. Célom, hogy szakmai tudásommal és elfogadásommal hozzásegítsem Önt egy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb és eredményesebb élethez.

Amiben segítségére lehetek:

  • önismeret, önbizalom,önelfogadás
  • stresszkezelés, szorongás
  • párkapcsolati, családi, társas konfliktusok
  • munkahelyi, iskolai problémák
  • nehéz élethelyzet, döntési nehézségek
  • múltbéli traumák, veszteségek
  • gyermeknevelési kérdsek

képzései és képesítései

Tanácsadó szakpszichológus

Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pszichológiai és Pedagógiai Kar

2023-

Okleveles Pszichológus

Szegedi Tudományegyetem

2019-2021

Tanácsadás és Iskolapszichológus szakirány

Viselkedéselemző

Szegedi Tudományegyetem

2016-2019

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mindset Pszichológia

2023-jelenleg

Iskolapszichológus

Sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola

2021-jelenleg

Iskolapszichológus

Kisteleki Általános Iskola és Kollégium

2021-jelenleg

Pszichológus gyakornok

Csongrád-Csanád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Hódmezővásárhelyi Tagintézménye

2020

Pszichológus gyakornok

Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola

2020

beszélt nyelvek

érdeklődés

Utazás

Koncertek, zene

Olvasás

Állatvilág

köszönetnyilvánítás

38

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180