Gacs Gergő

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Minden kihívás, amivel szembe találod magad, az egy lehetőség az erőd megtapasztalására és a növekedésre. (Carl Gustav Jung)”

Ez az idézet arra ösztönzi az embereket, hogy ne féljenek a kihívásoktól, mert ezek a nehézségek és próbatételek lehetőséget adnak arra, hogy megtapasztaljuk a belső erőnket és fejlődjünk. Az élet során mindannyian szembekerülünk nehézségekkel és akadályokkal, de ezek az élethelyzetek segítenek bennünket abban, hogy meghaladjuk korlátainkat és megmutassuk, mire vagyunk valóban képesek.

Gacs Gergő vagyok, okleveles pszichológus. Örülök, hogy lehetőségem nyílhat segíteni a személyes fejlődése, a céljai elérése és a pozitív változás felé vezető úton.

A pszichológia tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen kezdtem, és a mesterképzést is itt csináltam végig. Tanulmányaim során lehetőségem nyílt a pszichológia különböző területeibe elmélyedni, különös tekintettel a tanácsadásra és a sportpszichológiára. A mesterképzés alatt sajátítottam el a tanácsadói munka elméleti és gyakorlati rejtelmeit. Ezek a tapasztalatok szilárd alapot biztosítanak számomra, hogy mélyen megértsem azokat a pszichológiai elveket és technikákat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy segíthessek Önnek leküzdeni jelenlegi problémáit és elérni a mentális jólétét.

A sportpszichológia területén egyéni sportolókkal és csapatokkal dolgoztam. Segítettem őket teljesítményük fokozásában, stresszkezelésben és hatékony mentális stratégiák kialakításában. Sportpszichológiai megközelítésemben fontos szerepet játszanak a sportolók érzelmei. Úgy vélem, ha megtaláljuk az optimális érzelmi- és mentális állapotot, akkor meg tudjuk találni azokat a mentális technikákat és tényezőket, amik ahhoz járulnak hozzá, hogy ezt az optimális állapotot, ezáltal az optimális teljesítményt el tudjuk érni. Segíthetek megtalálni belső erősségeit, és elérni teljes potenciálját, lehetővé téve, hogy jobban teljesítsen a pályán.

Filozófiám középpontjában az áll, hogy az emberek aktív szereplői és alkotói saját életüknek. Nem vagyunk kiszolgáltatottak a külső körülményeknek, hanem képesek vagyunk befolyásolni az életünk alakulását. Hiszem, hogy az erőnk és a képességeink felfedezése és kiaknázása lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan és hatékonyan szembenézzünk a kihívásokkal, és megoldásokat találjunk a jelentkező problémákra és nehézségekre.

Az én megközelítésem az empátiában, a bizalomban és az együttműködésben gyökerezik. Célom egy biztonságos és ítélkezéstől mentes teret teremteni, ahol szabadon kifejezheti magát, felfedezheti gondolatait és érzelmeit. Egy ilyen bizalomra épülő folyamat keretein belül együtt dolgozhatunk az erősségek feltárása, akadályok leküzdése és élete pozitív változásának elősegítése érdekében.

Ha úgy érzi segítségre van szüksége, állok rendelkezésére legjobb tudásommal.

képzései és képesítései

NLP practitioner

Dr. Bíró Gyula képzése

2023 - folyamatban

A neurolingvisztikus programozás sok irányzatot átfogó, coaching jellegű módszereinek használatát és szemléletét megtanító képzésében, a méltán híres Dr. Bíró Gyula kezei alatt képződöm.

Sportpszichológusi szakképzés

Károli Gáspár Református Egyetem

2023 - folyamatban

A sportpszichológiai posztgraduális képzés a sportteljesítményt és a sportolók jólétét befolyásoló pszichológiai tényezők mélyreható feltárásának képességét biztosítja. A képzés során számos technikát és sportpszichológiai megközelítést, szemléletet sajátítunk el annak érdekében, hogy a megfelelő segítséget tudjuk nyújtani a sportolóknak, edzőknek és szülőknek.

Okleveles pszichológus

Pécsi Tudományegyetem

2021 - 2023

Okleveles pszichológus végzettségemet a PTE-n szereztem Tanácsadás és Iskolapszichológia szakon. Tudásomat a tanácsadás elméleti és gyakorlati részében, a sorsanalítikus módszerekkel dolgozva, illetve a sportteljesítmény optimalizálására szolgáló érzelmi regulációs intervenciók területén mélyítettem el. Az itt megtapasztalt több száz órás gyakorlatom keretein belül megtanultam magabiztosan dolgozni klienseimmel.

Viselkedéselemző

Pécsi Tudományegyetem

2018 - 2021

Pszichológiai alapképzésemet is a PTE-n szereztem. Kutatás fókuszú képzésünk lehetővé tette, hogy számtalan témában elmélyítsem tudásomat. Itt megtanultam azokat az elméleti és gyakorlati alapokat, amik lehetővé tették, hogy a mesterképzésem során ezekre építkezni tudjak.

szakmai tapasztalat

Mentálhigiéniás szakember

BSC 1924 Futball Kft. - Budaörs

2023 Március - 2023 Június

Itt feladataim közé tartozott az utánpótlás egyik csapatának mentális felkészítése. Self-talk csoportos edukációt és gyakorlásokat tartottam a sportolóknak és edzőknek. Kooperatívan dolgoztam együtt az edzőkkel, hogy ezek a foglalkozások szerves részévé tudjanak válni az edzéseknek.

Mentálhigiéniás szakember

PVSK Judo Club - Pécs

2022-2023

Az edzőkkel és sportolókkal végzett kollaboratív munkám keretein belül, segítettem a sportolóknak megtalálni az optimális mentális állapotot, amely az optimális teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen. Különböző mentális technikákat tanítottam a sportolóknak, hogy képesek legyenek konzisztensen elérni ezt az állapotot. Munkánk során jelentős és mérhető javulást mutattak a sportolók.

Labdarúgó utánpótlás segédedző

Liver 3 és... FC - Budaörs

2016-2018

Segítettem az edzők munkáját a drillek és gyakorlatok kivitelezésében. A szülőkkel, edzőkkel és gyerekekkel együtt dolgozva próbáltam megteremteni azt a légkört, ahol a sportolók a legjobb ütemben tudnak fejlődni.

beszélt nyelvek

ENGAngol

DEUNémet

érdeklődés

Sportok

Zene, dalszerzés, hangszerelés

Meditáció

Természet

Színház

köszönetnyilvánítás

8

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180