A rovat támogatója:

Vallás & pszichológia

Az imádság pszichológiája

Lassan szállóigeként alkalmazzuk a következő mondatot: ,,Imádkozz érte!” De sokszor nem is gondolunk bele, hogy egy imában mennyi minden megjelenhet. A konkrét kérésünkön (vagy éppen hálaadásunkon) túl a saját érzelmeink is feloldódnak, megnyugszunk, és l

Elfogadás hittel és lélekkel

Napjainkban gyakori jelenséggé vált az egzisztenciális bizonytalanság élménye, hiszen a nehézségeinkkel való szembesülés során sokszor erős frusztrációt élünk át.

Milyen szerepet játszik a vallás a mentális egészségben?

„A vallás hatásait nem lehet pszichológiai és szociális folyamatokkal teljesen megmagyarázni, ezekre leredukálni” – vallja Kenneth Pargament, amerikai pszichológus professzor, akinek munkássága úttörő a vallásos megküzdés kutatásában.

Hol találkozik egymással a vallás, a spiritualitás és a pszichológia?

Hogyan értelmezhetjük a vallást pszichológusi szemmel, miként találkozunk a jelenséggel az elméletekben, milyen kérdéseket és javaslatokat vet fel a vallási és spirituális fogalmak értelmezése a pszichológiában, erre kerestünk válaszokat az alábbi cikkünk

Merjünk kimenni a pofonok földjére – Böjte Csaba testvér

Böjte Csaba testvér munkásságát valószínűleg senkinek sem szükséges bemutatni, a 90-es évek eleje óta karol fel szegény sorsú gyermekeket, manapság pedig már több mint 2500 gyermekről gondoskodik munkatársaival karöltve.

2020. szept. 24. 18:00 , Szeged

Testünk jelzései, lelkünk képei

Jegyár: 1 500 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180