A rovat támogatója:

Vallás & pszichológia

„Alaktalan testemet már látták szemeid” – Életünk első kapcsolatáról, az anya-magzat kötődésről

Számos kutatás bizonyítja, hogy már a magzatok is sokrétűen képesek érzékelni a külvilág eseményeit, és kapcsolatot teremteni másokkal. Hogyan lehetséges mindez? Cikkünkben az anya és a magzat közti prenatális kötődés aspektusait járjuk körbe.

Gyermekeink és a veszteségek – Mit tehetünk szülőként, pedagógusként, és hogyan segíthet a hit gyermekek gyászfolyamatában?

Minden ember vágyik a kiszámíthatóságra, biztonságra. Ezzel szemben azt szokták mondani, hogy általában egyetlen dolog állandó: a változás. Minden változó élethelyzet kihívással jár és megterhelő, ilyen a gyász folyamata is.

Mindenkinek szüksége van egy négylábú őrangyalra – A kutyák pszichés hatásai

A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.

„Bánatos lelkű asszony vagyok” – Megküzdés a meddőséggel

Hogyan lehet megküzdeni a tehetetlenséggel? Milyen mentális nehézségeket von maga után? Hogyan segíthet ezen az úton bennünket a hit? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

Magyarázom a bizonyítványom – Hogyan reagáljunk jól, ha rossz jegyet hoz a gyermek?

Cikkünkben azt járjuk körül, hogy milyen szempontokat érdemes átgondolnunk szülőként gyermekünk iskolai teljesítményével kapcsolatban.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180